Sprijină HOLY FIRE

Misiunea începe în ... țara ta

 Beclean, Str. Bela Bartok 2/A, Bistriţa Năsăud telefon: +40 (742) 329.175 e-mail: contact@holyfire.ro website: www.holyfire.ro
Holy fire Ministries
Holy Fire Ministries este o organizație penticostală română de misiune. Membrii acestei oraganizații sunt diverși lucrători, pastori, prezbiteri, diaconi, evanghelisti si misionari din bisericile penticostale din România, Europa și America. De la înființare ne-am implicat în diverse proiecte de evanghelizare din România, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, India, Nepal, Bhutan, Namibia, Botswana. Din anul 2015 s-a început proiectul ,,Oprerațiunea Iudeea” care are în vedere evanghelizarea și plantarea de biserici în zonele neevanghelizate din România, în timpul generației noastre. Prin proiectul acesta am avut evanghelizări în mai mult de 70 de sate în doi ani, iar în unele din ele s-au plantat biserici. Din anul 2016 s-a început proiectul ,,Orașele României”. Prin acest proiect am început plantarea de biserici penticostale în orașele din România care nu au încă o astfel de biserică. Prin misionarii noștri avem deja 10 orașe în care se desfășoară plantarea bisericilor.
Avem nevoie de resurse financiare pentru literatura creștina pe care o distribuim gratuit: Biblii, carti, cd-uri, etc. Tu poți face ca vestea bună a evangheliei să ajungă la cei care nu au auzit-o înca în România! Implică-te lunar sponsorizând proiectele noastre.
- Holy Fire Ministries